Molenstichting Midden- en Oost-Groningen - 25 jaar molenaar!


Tijdslijn 98 dagen (vri 23 feb 2018 ... zat 18 nov 2017)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!

De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.

 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
In februari guur en koud, dan komt er een zomer waarvan je houdt.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
25 jaar molenaar! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Bert Steenhuizen   
vrijdag, 12 januari 2018
25 jaar molenaar!Tijdens de eindejaarbijeenkomst van de Molenstichting Midden- en Oost-Groningen (MSMOG) te Noordbroek zijn twee molenaars in verband met hun 25-jarig jubileum als molenaar in het zonnetje gezet namelijk Hans Tiddens van de molen De Dellen in Nieuw-Scheemda en Marius Biesheuvel van de Windlust te Overschild. Als dank en blijk van waardering ontvingen zij een herinnering van hun molen in de vorm van een foto op canvas.

Onderstaand foto's van het heugelijke gebeuren. Op naar de volgende 25 jaar!

Hans Tiddens krijgt van Reint een kadoMarius Biesheuvel krijgt van Reint een kadoBeide jubilarissen met hun molen op de foto

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: in de noordelijke helft komen enkele wolkenvelden voor en in het noorden kan plaatselijk een mistbank ontstaan. Elders is het onbewolkt.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-