Molenstichting Midden- en Oost-Groningen - Nieuws!


Tijdslijn 98 dagen (vri 23 feb 2018 ... zat 18 nov 2017)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!

De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.

 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
In februari ziet de boer liever een hongerige wolf, dan een man in hemdsmouwen.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
US of Ha(rkstede)
Geschreven door Chris West   
zondag, 11 februari 2018
Hangende steen..Het is mijn eerste dag als Molenaar van Dienst op Stel's Meulen en tegelijk mijn eerste Rondje Harkstede. Ik kom om 12:35 aan, een beetje vroeg voor de geplande 13:00. Ik heb nog geen sleutel voor de molen gekregen dus ga ik langs bij Gerrit Tammenga die naast de molen woont en tot kort de molenaar van de molen was.
Lees verder...
 
Uit het Bestuur
Geschreven door het Bestuur   
woensdag, 7 februari 2018
Agenda CCOns Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag worden gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van dinsdag 6 februari 2018 het volgende:

Lees verder...
 
Eindejaar
Geschreven door de Commissie Communicatie   
woensdag, 17 januari 2018
Fatsoenlijk eten!Aan het eind van he jaar komen bestuur, molenaars, molengidsen en molenvrienden altijd bijeen om gezamenlijk afscheid van het oude jaar te nemen, terug te kijken en vooruit te zien. 2017 was een bewogen jaar met veel "ups" en 'downs".
Lees verder...
 
25 jaar molenaar!
Geschreven door Bert Steenhuizen   
vrijdag, 12 januari 2018
25 jaar molenaar!Tijdens de eindejaarbijeenkomst van de Molenstichting Midden- en Oost-Groningen (MSMOG) te Noordbroek zijn twee molenaars in verband met hun 25-jarig jubileum als molenaar in het zonnetje gezet namelijk Hans Tiddens van de molen De Dellen in Nieuw-Scheemda en Marius Biesheuvel van de Windlust te Overschild. Als dank en blijk van waardering ontvingen zij een herinnering van hun molen in de vorm van een foto op canvas.
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 4 van 282
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: in de noordelijke helft komen enkele wolkenvelden voor en in het noorden kan plaatselijk een mistbank ontstaan. Elders is het onbewolkt.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-