Tijdslijn 98 dagen (don 18 apr 2024 ... vri 12 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Nachtvorst met een zuidenwind op de kersenblom, daar treurt de kweker om.
Hans Bergman overleden Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
vrijdag, 21 april 2017
Molen in de rouwGisteren (donderdag 20 april) bereikte ons het droeve bericht dat molenaar Hans Bergman is overleden. Hans heeft vele jaren als molenaar op onder meer onze molen Entreprise gewerkt. Hij was ook molenaar op de molen in de Groeve. Hans was al geruime tijd ziek. Hij zal op 25 april om 14:30 uur worden gecremeerd in het crematorium in Appingedam.
 
Het Bestuur van de MSMOG spreekt grote waardering uit voor het werk wat Hans voor onze molens heeft gedaan. We wensen zijn vrouw Janny kracht toe in deze moeilijke tijden.  De molens van de MSMOG staan ter zijner nagedachtenis tot na de uitvaart in de rouw.
 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: het is vandaag op de meeste plaatsen droog, al neemt vanmiddag de bewolking wel toe. Vannacht en morgen keert de nattigheid al snel weer terug en blijft het fris. Ook staat er morgenmiddag en -avond veel wind. In het weekend minder buien en aanhoudend fris.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-