Tijdslijn 98 dagen (zat 20 apr 2024 ... zon 14 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Broedt de spreeuw al in april, dan is een schone meimaand op til.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
🔊 Boeskoolmarkt Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Tim Smit   
zaterdag, 24 september 2022
Ter Apel stemt! (banner)Vandaag is de molenprijs onder de aandacht gebracht bij de Boeskoolmarkt in Ter Apel. Met een handvol vrijwilligers werd een mooie stand bemand. Met gele banners en de inmiddels bekende gele t-shirts mét QR code werden volop mensen aangesproken op de zeer bekende streekmarkt en aangemoedigd te stemmen op de site van de Hollandsche Molen.

Er werden ruim 1200 flyers uitgedeeld en QR codes gescand én even zoveel leuke korte gesprekjes gevoerd. Ter Apel is helemaal fan van molens en wil dat Groninger molens blijven bestaan. Jong tot oud is met deze dag weer helemaal in de wind en in de wolken!

Ter Apel stemt!


Radio Westerwolde interviewde Bert Steenhuizen en Reint Huizinga.

 

 
< Vorige   Volgende >
 




Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: het lijkt voorlopig eerder herfst dan lente met wisselvallig weer en benedenmaatse temperaturen. In de nieuwe week neemt zelfs de kans op nachtvorst toe.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-