Tijdslijn 98 dagen (woe 1 mei 2024 ... don 25 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als het op Sint Filippus regent, is de oost gezegend.
Nabrander! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
donderdag, 18 april 2024
NabrandersJan Wehrmeijer is een bescheiden mens. Maar ook weer niet zo bescheiden dat hij de diploma-uitreiking ("de alumnificatie") van de MsMOG niet bij wil wonen. Maar daar stond hij dan, in Frankrijk, met autopech. Dus, t kon eem naait.. dus nam Reint de honneurs waar. Maar nu is Jan weer terug, de auto gerepareerd en Jan weer op de Fraeylemamolen. Waar voorzitter Reint Huizenga hem alsnog zijn certificaat overhandigt.

Leermeester en molenaar Koos Uil is er maar wát trots op, bijna net zo trots als zijn leerling Jan. "Hai kon t al veul laanger al wel hor" meent Koos. Jan glimt. Welverdiend, Jan, gefeliciteerd!

Nabranders (groot) 

 
Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vandaag en morgen is het warm voor de tijd van het jaar. Dit gaat gepaard met veel zon en af en toe stevige onweersbuien. Vrijdag ziet het weer er weer compleet anders uit, maar in het weekend wordt het weer wat warmer en droger.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-