Tijdslijn 98 dagen (woe 1 mei 2024 ... don 25 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als het op Sint Filippus regent, is de oost gezegend.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Bestuurslid gezocht! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
zondag, 6 december 2015
Wie wordt onze nummer zes?

Onze Stichting krijgt meer taken en zoekt daarom een zesde bestuurslid.  Wij zoeken met name iemand met brede kennis van financieel-economische zaken, bij voorkeur met een breed netwerk op dat gebied.  Onze voorzitter Reint Huizenga en bestuurslid Grieto de Vries vroegen op 12 december hier aandacht voor tijdens een uitzending van Radio Oldambt (LOGO). Heeft u het gemist? Klik op de player om de uitzending te beluisteren.

Het gezochte bestuurslid dient bij voorkeur te beschikken over contacten (netwerk) bij financiële instellingen, stichtingen en bedrijven die bereid zijn tot het behoud en financieren van cultureel erfgoed (lees: molens MSMOG).

Indien mogelijk dient het bestuurslid financiële ondersteuning tot het behoud van de molens te faciliteren en zijn/haar netwerk hiervoor te gebruiken. Afstemming met de penningmeester van de MSMOG in deze is noodzakelijk.

Ook moet het bestuurslid een bijdrage leveren tot een maatschappelijke acceptatie, bekendheid en draagvlak bij de bevolking om zo te proberen geld te genereren voor projecten en activiteiten tbv. het stand houden van de molens.

Ook dient het bestuurslid de ANBI status van de MSMOG verder uit te bouwen of uit te werken door de mogelijkheden tot financiering te onderzoeken.

Een financieel economische achtergrond of een groot netwerk op dit gebied is een pré.

Nadere informatie: R. Huizenga, voorzitter: reint.huizenga@msmog.nl

 
< Vorige   Volgende >
 




Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vandaag en morgen is het warm voor de tijd van het jaar. Dit gaat gepaard met veel zon en af en toe stevige onweersbuien. Vrijdag ziet het weer er weer compleet anders uit, maar in het weekend wordt het weer wat warmer en droger.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-