Tijdslijn 98 dagen (woe 15 mei 2024 ... don 8 feb 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Heden schupjes, morgen drupjes.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Pokket! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de feestcommissie   
donderdag, 16 juni 2016
Hij is in da pokket! Tot 12.00 uur kunnen ze bellen "van school", dan ben je gezakt. We zitten dus de hele morgen wat zenuwachtig naar de telefoon te kijken. 10 uur, 11 uur... nog niets. Half twaalf, kwart voor twaalf.. niks.  En dan, uiteindelijk is het 12.00 uur - nog niets gehoord, zou het dan toch....Nee! Daar rinkelt de telefoon - Gijs aan de andere kant, de mentor van Willem "Je hebt hem in de pocket, jongen! Gefeliciteerd!"  Molenaar Klöpping is dan natuurlijk niet te beroerd om die grote zoon kletsnat op beide wangen te zoenen - "Hai, man, jong, wat ja mooi ja!". En dan moet de molen in de vreugd, natuurlijk moet de molen in de vreugd. Eindelijk weer eens! Willem Klöpping is geslaagd voor zijn HAVO examen! Hai, man, wat mooi ja!
 
< Vorige   Volgende >
 




Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: komende dagen ligt de grens tussen de warme en koude lucht precies boven Nederland en zullen er geregeld buien vallen. Het levert ook grote temperatuurverschillen op. De warmste lucht bevindt zich in de noordoosthoek.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-