Tijdslijn 98 dagen (din 9 aug 2022 ... woe 4 mei 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Is de eerste week in augustus heet, zorg voor goed warm winterkleed.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Molen er bij ? Facebook LinkedIn Twitter
zaterdag, 31 januari 2009
Een nieuw jaar kent blijkbaar ook nieuwe kansen. Kansen op het gebied van molens.

Deze keer bedoelen we niet de ontwikkelingen rond molen de Entreprise van Kolham. Daarover kunt u meer lezen op onze restauratiepagina onder het kopje ´Over ons´. Nee, we bedoelen echt een molen er bij. Dat zou dan de 8e molen worden die aan de zorgen van onze molenstichting wordt toevertrouwd. Maar u weet: bij ons is het in goede handen.

"Genoeg." denkt u waarschijnlijk. "Vertel nu maar wat je bedoelt!"

Maar dat doen we nu nog even niet. We willen wel alvast de spanning bij onze lezers een beetje opvoeren. Blijf onze website bezoeken en lees in de loop van de komende weken meer over dit onderwerp. Tot dan!

 

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de as van een krachtige zone van hoge barometerstanden bevindt zich vandaag en de rest van deze week ten noorden van ons land. Daardoor waait de wind uit oostelijke richtingen en wordt warme tot zeer warme continentale lucht naar ons land getransporteerd.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-