Molenstichting Midden- en Oost-Groningen - 25 jaar molenaar!


Tijdslijn 98 dagen (vri 25 mei 2018 ... zat 17 feb 2018)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!

De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.

 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Sint Urbanus en de zon, wijn in de ton.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
25 jaar molenaar! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Bert Steenhuizen   
vrijdag, 12 januari 2018
25 jaar molenaar!Tijdens de eindejaarbijeenkomst van de Molenstichting Midden- en Oost-Groningen (MSMOG) te Noordbroek zijn twee molenaars in verband met hun 25-jarig jubileum als molenaar in het zonnetje gezet namelijk Hans Tiddens van de molen De Dellen in Nieuw-Scheemda en Marius Biesheuvel van de Windlust te Overschild. Als dank en blijk van waardering ontvingen zij een herinnering van hun molen in de vorm van een foto op canvas.

Onderstaand foto's van het heugelijke gebeuren. Op naar de volgende 25 jaar!

Hans Tiddens krijgt van Reint een kadoMarius Biesheuvel krijgt van Reint een kadoBeide jubilarissen met hun molen op de foto

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vannacht is het meest bewolkt met enkele buien, in het zuidwesten aanvankelijk met onweer. Gedurende de nacht beperken de buien zich tot de noordelijke helft, in het zuiden klaart het geleidelijk op en kan er mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-