Tijdslijn 98 dagen (zon 5 apr 2020 ... maa 30 dec 2019)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!

De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.

 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
April doet wat hij wil.
Coronastop Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
maandag, 16 maart 2020

Coronastop In verband met de adviezen van de overheid heeft het Bestuur van de Molenstichting Midden- en Oost-Groningen besloten om alle bijeenkomsten tot ten minste 1 juni 2020  af te gelasten. Dit geldt dus voor alle bijeenkomsten. Hoe zeer wij het ook betreuren, maar dat geldt ook voor bezoek van onze molens. Onze molens zullen dus wel draaien, maar wij ontvangen tijdelijk geen bezoekers.  Alle praktijklessen zijn vervallen, evenals de Nationale Molendagen (9 en 10 mei). Ook de "Rondjes Harkstede", waar onze molen in Harkstede onderdeel van uitmaakt, zullen niet eerder dan mogelijk in juni weer worden georganiseerd.

 
Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vandaag schijnt de zon uitbundig. Voor begin april is de temperatuur hoog, de maxima liggen tussen 17°C in het noordelijk kustgebied en 22°C in het zuidwesten.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-