Tijdslijn 98 dagen (din 7 mei 2024 ... woe 31 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Een natte mei geeft boter in de wei.
Nieuws! arrow Zoeken
Molens in beweging - NK tijdrijden Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Kloepping   
woensdag, 30 mei 2012
Route NK Wielrennen 6.6.2012 Dit jaar is het thema van de Groninger Molendagen (die op 9 en 10 juni worden gehouden) "Molens in beweging". Daar past het in Slochteren te organiseren NK tijdrijden natuurlijk prima bij! Op woensdag 6 juni 2012 organiseert de Nederlandse Wieler Vereniging in samenwerking met de Gemeente Slochteren het Nederlands Kampioenschap tijdrijden voor nieuwelingen, junioren en beloften. En natuurlijk is ook de SMS van de partij - de finish is bij onze Fraeylemamolen. Molenaars Beugel en Uil zullen natuurlijk aanwezig zijn om de aankomst op te luisteren, zo mogelijk met draaiende molen!

Het programma start om 13.00 uur met de nieuwelingen meisjes. Zij fietsen net als de junioren 15.2 kilometer en de beloften rijden 30 kilometer. Burgemeester Geert-Jan Ten Brink zal het startschot lossen en wethouder Sport, Adrie Scheidema, zal de prijzen uitreiken.

Zie voor het programma, contactgegevens en meer ook www.nkslochteren.nl

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: het ziet er qua weer niet slecht uit op de meeste plekken in Nederland. De zon laat zich zien en op een beetje regen na is het op veel plekken de hele dag droog. Ook de rest van de week en het Hemelvaartsweekend zijn veelbelovend dankzij een hogedrukgebied dat zich in onze omgeving nestelt.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-