Tijdslijn 98 dagen (zon 16 jun 2024 ... maa 11 maa 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
In juni dondergevaar, dan is het een vruchtbaar jaar.
Europapaposter Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Kloepping   
vrijdag, 3 mei 2024
Europapapapapapa


Het Gilde van Molenaars heeft een actie opgezet rond het Eurovisie Songfestival. Joost Klein, onze "europapapa',  heeft namelijk duidelijk wat met molens. Daarom is molenaars gevraagd om zowel Joost als onze molen(s) in de spotlight te zetten bij de bezoekers op 11 mei, nationale molendag 2024.  Een extra reden om langs te komen op (onze) molens, want er zal een leuke videomontage worden gemaakt van Joost-gerelateerde gebeurtenissen op de molens. Bezoekers kunnen leuke prijzen winnen!  Een poster is hier te downloaden

De tekst op de poster spreekt voor zich:

Zing of dans Joost Klein naar de overwinning!

Maak op 11 mei een video (of foto) bij de molen waar je bent en juich Joost toe! Doe het op jouw eigen unieke manier; zing je een stukje Europapa of show je jouw beste hak-moves? Alles is welkom!

Deel je video op sociale media met NMD2024 #ESF2024 #Joostklein EN vermeld @m0lens en @gildevanmolenaars om kans te maken op prijzen!

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: ook in de nieuwe werkweek handhaaft het wisselvallige weer zich. Met temperaturen van 18 tot 23 graden nemen we wel afscheid van de lage temperaturen. Mogelijk breekt in het volgende weekend een stabielere periode aan met meer zon en een verdere stijging van temperatuur.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-