Tijdslijn 98 dagen (vri 24 mei 2024 ... zat 17 feb 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Hoe meer onweer in mei, zoveel minder in de herfst.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Opnieuw rouw Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Willem Huizinga   
dinsdag, 26 februari 2013
Molen in de rouwstandOp 23 februari is geheel onverwacht Martje Wijchgel-Terpstra overleden, de vrouw van instructeur Dick Wijchgel van molen De Hoop in Garsthuizen. Martje mocht slechts 63 jaar oud worden.

De mensen die Martje gekend hebben, weten dat zij een grote steun voor Dick was. Zo kwam ik regelmatig op een mooie zondagmiddag fietsend langs de molen in Garsthuizen. Als de molen draaide, werd ik er altijd hartelijk ontvangen door Martje en Dick.

Het overlijden van Martje is een grote klap voor Dick.

Ik wens Dick heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Het bestuur en de molenaars van de Slochter Molenstichting sluiten zich aan bij de condoleance van Willem. Ter nagedachtenis aan Martje heeft de Groote Poldermolen - de instructiemolen van onze Stichting - vanaf 26 februari tot na de begrafenis op 1 maart in de rouw gestaan.

 
 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: lagedrukgebieden blijven een stempel drukken op het Nederlandse weer. Dit betekent dat er voorlopig geen einde komt aan het wisselvallige weer. Dit is vooral morgen en zaterdag goed te merken, dan spelen stevige regen- en onweersbuien een hoofdrol.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-