Tijdslijn 98 dagen (woe 28 feb 2024 ... don 23 nov 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Wanneer februari iedereen winst brengt, dan klagen de boeren het minst.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Bert is er door! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de instructeurs   
dinsdag, 23 april 2013

Jongstleden zaterdag werden we opnieuw verblijd met een goed bericht: Bert Roemeling, leerling van het instructeursteam van de Slochter Molenstichting, heeft met succes zijn regionaal examen afgelegd. Van harte gefeliciteerd, Bert!

Dit goede nieuws werd eerder deze maand voorafgegaan door het slagen van nog twee leerlingen, deze keer voor het landelijk examen: Theo Kerkhoff (op 10 april) en Aafke Voskes (op 11 april), beide leerlingen van Rolf Glazenburg, kwamen ook met succes door hun examen.  Theo en Aafke hebben ook een tijdje op de Groote Poldermolen gelest in verband met een uitbreiding van Rolf's gezin.

Bert heeft examen gedaan op de Goliath en was er heel "trankiel" onder. "Het viel heel erg mee", vertelde hij 's middags op les "ik wist het meeste wel. Er kwam van alles aan bod, maar ik had de afgelopen weken nog eens extra goed in de boeken gezeten. Het ging dus goed!"

Geweldig gedaan, Bert - en nu op naar het landelijk!

 

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vannacht is het vrij rustig, maar het blijft niet overal droog. In het noordwesten is kans op wat gemiezer. In het oosten en zuidoosten is kans op mist. Daarnaast gaat het in het binnenland tijdens opklaringen licht vriezen.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-