Tijdslijn 98 dagen (zat 4 mei 2024 ... zon 28 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Is het weer in mei te mooi, dan krijgt de schuur maar weinig hooi.
Fusie Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de commissie communicatie   
dinsdag, 24 februari 2015

Panta rheiDe trouwe bezoekers van deze website hebben het gemerkt: er is heel geleidelijk aan hier en daar wat veranderd op onze site. Dat heeft te maken met de fusie van de Slochter Molenstichting en de Molenstichting Oldambt tot de nieuwe Molenstichting Midden- en Oost-Groningen (MSMOG).

Ons vertrouwde logo en de even vertrouwde naam "Slochter Molenstichting" zijn inmiddels "gesneuveld". Daarvoor in de plaats ziet u nu een tijdelijk logo. Tijdelijk, want ons bestuur heeft inmiddels een aantal mooie ontwerpen ontvangen van Lammert Groenewold en zal binnenkort definitief kiezen voor een officieel logo.

Het fusieproces verloopt voorspoeding: de nieuwe Stichting heeft inmiddels een bestuur en er is achter de schermen hard gewerkt aan samenvoeging van diverse bestanden en administraties.

Het bestuur heeft er voor gekozen om een aantal commissies in het leven te roepen. Zo proberen we de verantwoordelijkheid voor de uitvoering van taken zo dicht mogelijk bij de mensen te houden. Het bestuur bestuurt, de commissies zijn inhoudelijk verantwoordelijk is de bedoeling. Er ie inmiddels een technische commissie, een activiteitencommissie en een commissie communicatie. Er wordt gewerkt aan een commissie financien. De nieuwe commissie communicatie zal verantwoordelijk zijn voor de website.

Inmiddels zijn we de laatste fase van de fusie aan het ingaan.  De webstek zal verder worden aangepast aan de nieuwe situatie. Ze blijft voorlopig ook nog bereikbaar onder de oude naam "www.slochtermolenstichting.nl", maar is nu ook al bereikbaar onder ons nieuwe domein www.msmog.nl.

We houden u in de komende tijd zoveel mogelijk op de hoogte.

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: het weekend verloopt weliswaar wisselvallig, maar dat betekent natuurlijk niet dat er alleen maar buien zijn. Er zijn ook mooie droge perioden met wat zon!
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-