Tijdslijn 98 dagen (vri 26 apr 2024 ... zat 20 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
De huwelijkse staat is als april, nu zon, dan storm, en dan weer alles stil.
Fiets4daagse bezoekt Fraeylema Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Roelkoos   
zaterdag, 23 mei 2015
Fiets4daagse FR De Fietsvierdaagse van Schildwolde koos woensdagavond de Fraeylemamolen als tussenstop. Het was woensdag vooral de beurt van de kinderen, die aan de vierdaagse meededen.

De molenaars Roelof, Koos en Henk en molengids Gerhard zetten de tent weer klaar, omdat er nou niet bijster goed weer werd verwacht. Het eerste gedeelte ging gelukkig goed:  De jongste deelnemers  kregen fris en hun ouders koffie of thee. Natuurlijk werd de met vlaggetjes versierde en draaiende molen aan alle kanten bewonderd en kregen de kinderen een zelfgemaakt molentje mee.

Toen later op de avond de oudere kinderen kwamen was het weer niet zo best meer:  Regen en een klap onweer! De meeste deelnemers waren behoorlijk doorweekt, maar de stemming zat er prima in!

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vandaag is voorlopig de laatste te koude dag voor de tijd van het jaar. In het weekend stijgt de temperatuur al naar een hoger niveau en volgende week gaat de temperatuur pas echt flink omhoog! Het blijft echter wel onstabiel lenteweer.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-