Tijdslijn 98 dagen (don 30 jun 2022 ... vri 25 maa 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Een wei die in juni niets geeft, is niet waard dat ze leeft.
Uit het bestuur Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
vrijdag, 4 maart 2016
Agenda CCOns Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom zal vanaf dit jaar (2016) na elke bestuursvergadering kort verslag worden gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van dinsdag 1 maart 2016 het volgende:

  1. We hebben drie nieuwe molenvrienden geworven, namelijk Jan Bottema, Willem van Karsen en Bert Steenhuizen. Hun introductie volgt op een later moment. Het bestuur is nog met hen in gesprek over hun taak.
  2. Er wordt door de Technische Commissie gewerkt aan een plan voor het schilderwerk aan de molens.
  3. Het bestuur onderzoekt nieuwe offertes voor de brand- en stormverzekering voor de molens. Het bestuur laat zich hierin adviseren door een materiedeskundige.
  4. Binnenkort wordt bepaald wanneer, en op welke manier de herstelde poldermolen Groote Polder weer officieel in gebruik wordt genomen.
 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vanmiddag wordt het op veel plekken nog zonnig en zomers warm, maar vanmiddag en vanavond wordt die warmte verdreven en dat gaat gepaard met flink wat neerslag.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-