Tijdslijn 98 dagen (zon 23 jan 2022 ... maa 18 okt 2021)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als de dagen lengen, begint de winter te strengen.
Nieuws! arrow Contact
Contact Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Administrator   
vrijdag, 5 augustus 2016

Email:

 

Secretariaat: secretaris@msmog.nl

 

Algemeen: info@msmog.nl

 

Molenschuur: molenschuur@msmog.nl

U kunt onze molenschuur huren voor vergaderingen, feestelijke bijeenkomsten en wat dies meer zij.  Vragen over onze molenschuur, en ook boekingen gaan via dit mail adres.


Spoedeisende communicatie: vz CC, Bert Steenhuizen, +31 644 376 690

 
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: een hogedrukgebied zorgt vandaag en morgen voor uitermate rustig en droog weer. Vannacht kan zich op uitgebreide schaal mist vormen en gaat het op veel plaatsen ook licht vriezen. De mist kan zich morgen lang handhaven.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-