Tijdslijn 98 dagen (zat 30 mei 2020 ... zon 23 feb 2020)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!

De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.

 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Mei tot jubelmaand verkoren, heeft toch rijm achter de oren.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Noordermolen vandaag Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Vincent Mathlener   
zaterdag, 27 april 2019
Veziede!


Vandaag "gewoon een dag op de Noordermolen". En het ging weer mooi vandaag - waarbij ik ook nog een onderhoekstouw moest vervangen. Ik had gelukkig nog een stuk liggen, gekregen van Lex van der Gaag. En dus heb ik er maar een nieuw touw aan gesplitst.  En we kregen volop "veziede" ook nog!

Het ging vandaag van hort naar her, waarbij ik Geo cashers op bezoek had en andere collega molenaars. Veel wind naar windstil en weer vol naar stevige wind.

Hoerrre - n beste bui!

Afgelopen donderdag ben ik 1 jaar in dienst als gediplomeerd molenaar en heb ik met de Noordermolen de 147000 omwentelingen aangetikt sinds de dag van slagen.

Koolzoad en links de Westerse in de verte ..

Geniet van de beelden en kom gerust een keer buurten op de Noordermolen.

Raamzicht

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vandaag is er veel zon, maar in de middag ontstaan er ook enkele stapelwolken. Het blijft droog en in de avond lossen de stapelwolken weer op.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-