Molenstichting Midden- en Oost-Groningen - Möte av mjölnarar


Tijdslijn 98 dagen (vri 22 nov 2019 ... zat 17 aug 2019)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!

De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.

 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
De dag aan Sint Cecilia gewijd, is de maatstaf voor de wintertijd.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Möte av mjölnarar Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de vakantiecommissie   
maandag, 24 juni 2019
Möte av mjölnarar Martin van Doornik van de "Entreprise" en z'n vrouw Jeannette hebben al sinds zestien jaar een huis in Zweden. Zijn collega Bert van dezelfde molen, ging met z'n vrouw Maria op vakantie naar Noorwegen en hebben onderweg op 24 juni j.l. een bezoek gebracht aan het Zweedse huis van Martin in Sunnemo (provincie Värmland).

Het was een leuk weerzien op ongeveer 1200 km van huis en het was reuze gezellig. Wij raakten haast niet uitgepraat onder het genot van koffie en een zelf gebakken taart. Een bijzondere ontmoeting (möte) van molenaars (mjölnarar)!

Möte av mjölnarar (stor)

 

 

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vanochtend is het bewolkt en met name in het oosten zou lokaal lichte regen kunnen vallen. In de loop van de ochtend komen van het zuiden uit opklaringen het land binnen.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-