Tijdslijn 98 dagen (woe 24 apr 2024 ... don 18 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Geen zaterdag zo kwaad, of de zon schijnt vroeg of laat.
Prijs! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Reint Huizenga (voorzitter MSMOG)   
donderdag, 21 november 2019
Gezellig man! En nog n pries ook!Gisteravond zijn Binne Kunnen en ik naar de Vrijwilligersavond van de gemeente Midden-Groningen geweest, georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale MG in het Kielzog te Hoogezand. Het was een zeer gezellige, mooi chaotische avond waar minstens 600 vrijwilligers aanwezig waren. Onder het genot van een hapje (onder andere de Groninger eierbal) en drankje kon geluisterd worden naar een optreden van de Stroatklinkers, een quiz over de gemeente en werden in de wandelgangen veel contacten gelegd. Ook stelde de Rabobank 6x € 500 beschikbaar voor verenigingen, stichtingen en organisaties die primair uit vrijwilligers bestonden. Hiervoor hadden zich met motivatie en omschrijving 50 gegadigden aangemeld.

Op het eind van de avond werden door de jury onder leiding van de burgermeester Adriaan Hoogendoorn de 6 gelukkigen opgeroepen en waren wij als MSMOG een van de prijswinnaars. We kregen met enige lovende woorden een cheque van € 500 uitgereikt met de vermelding dat dit bestemd was voor de verfraaiing van de omgeving van ons clubhuis te Noordbroek.

Tröts as n oape mit zeuven steerten!

Pries! Binne en Reint binnen wies!

Voor de MSMOG een zeer geslaagde avond dus.

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: voordat de temperatuur in het weekend gaat oplopen, moeten we de komende dagen eerst nog even door de zure appel heen bijten en vallen er gure buien.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-