Tijdslijn 98 dagen (vri 22 jan 2021 ... zat 17 okt 2020)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als in januari de vorst niet komen wil, dan is zij er zeker in april.
Uit het Bestuur Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
zaterdag, 13 juni 2020
Agenda CC Ons Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van vrijdag 12 juni 2020 het volgende:

  1. De daarvoor in aanmerking komende molens die zijn opgenomen in de route van het PronkjeWailPad worden voorzien van stempels.
  2. Uitgangspunt is dat dit bij alle molens de MSMOG presentatie gelijk of nagenoeg gelijk zou moeten zijn. Indien mogelijk een gelijksoortige publicatiekast, aanduidingsbordjes, enz. buiten bij de molen. Ook informatie- en voorlichtingsmateriaal (buiten en in de molen) dient up to date te zijn.
  3. De molens te voorzien van ansichtkaarten (500 st per molen).
  4. De MSMOG is lid geworden van Groningen Toerisme Coöperatie.
  5. Bij overlijden van een zakelijke relatie, of een niet meer tot de MSMOG behorende vrijwilliger, wordt door de secretaris een condoleancebericht (mail, kaart o.i.d.) gestuurd, indien hij over dat overlijden door familie of een direct betrokkene van de overledene of een vrijwilliger van de MSMOG geïnformeerd wordt, en er contactgegevens bekend zijn.
  6. Aan drie nieuwe vrijwilligers wordt een vrijwilligersovereenkomst aangeboden, namelijk H. Blankena, en J. Jonkman als molenvriend en E. Vroom als moleninstandhouder.

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: het is bewolkt en het regent aanvankelijk op veel plaatsen. In de loop van de nacht wordt het van het westen uit droog.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-