Tijdslijn 98 dagen (din 9 aug 2022 ... woe 4 mei 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als de ooievaars na de 21 ste nog blijven, zal een zachte winter binnendrijven.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Jan er door Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
zondag, 21 februari 2021
Examen weerkundeZaterdag is het na een koude week mooi zonnig weer  De Noordstar draait traag zijn rondjes.. Maar Jan Wehrmeijer heeft er niet veel oog voor.. Hij zit  in de molenschuur  bij de molen, een tikkie nerveus, onder de strenge blikken van twee examinatoren zijn schriftelijk examen weerkunde te maken. Dat kon, omdat Jan de enige kandidaat is, de molenschuur mooi ruim is en we makkelijk anderhalve meter afstand kunnen houden. Jan heeft anderhalf uur de tijd om 50 vragen te beantwoorden. In een uurtje is hij klaar en levert zijn werk in. Zou het gelukt zijn? Het leerteam moet het werk nakijken en goedkeuren. Dat doen ze die middag nog. En dan komt om drie uur 's middags het verlossende telefoontje: Jan is geslaagd! Van harte, Jan, met deze mooie prestatie!
 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de as van een krachtige zone van hoge barometerstanden bevindt zich vandaag en de rest van deze week ten noorden van ons land. Daardoor waait de wind uit oostelijke richtingen en wordt warme tot zeer warme continentale lucht naar ons land getransporteerd.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-