Tijdslijn 98 dagen (zat 27 apr 2024 ... zon 21 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
April mooi en rein, in mei zal het donker zijn.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Jan er door Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
zondag, 21 februari 2021
Examen weerkundeZaterdag is het na een koude week mooi zonnig weer  De Noordstar draait traag zijn rondjes.. Maar Jan Wehrmeijer heeft er niet veel oog voor.. Hij zit  in de molenschuur  bij de molen, een tikkie nerveus, onder de strenge blikken van twee examinatoren zijn schriftelijk examen weerkunde te maken. Dat kon, omdat Jan de enige kandidaat is, de molenschuur mooi ruim is en we makkelijk anderhalve meter afstand kunnen houden. Jan heeft anderhalf uur de tijd om 50 vragen te beantwoorden. In een uurtje is hij klaar en levert zijn werk in. Zou het gelukt zijn? Het leerteam moet het werk nakijken en goedkeuren. Dat doen ze die middag nog. En dan komt om drie uur 's middags het verlossende telefoontje: Jan is geslaagd! Van harte, Jan, met deze mooie prestatie!
 
< Vorige   Volgende >
 




Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: in het weekend stijgt de temperatuur al naar een hoger niveau en volgende week gaat de temperatuur pas echt flink omhoog! Het blijft echter niet droog; elke dag is er wel kans op buien, soms met onweer.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-