Tijdslijn 98 dagen (don 30 jun 2022 ... vri 25 maa 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Is juni nat en guur, dan wordt alles slecht en duur.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
En weer twee! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
zaterdag, 13 maart 2021
Noordbroekster examenlocatieOnder toezicht van Annet Brinkgreve en Lex van de Gaag - beiden lid van ons leerteam - leggen Jan Wehrmeijer en Vincent Mathlener deze winderige zaterdagmorgen een schriftelijk examen af.  Beide examens maken deel uit van de CEMI reeks. CEMI staat voor "CErtificaat MolenInstandhouder". Jan wil graag instandhouder worden en doet vanmorgen het examen "Veiligheid". Daarin wordt getest of de kandidaat voldoende weet van veiligheid rond molens. En Vincent doet het examen "EssentiĆ«le Didactiek" - het examen dat onderdeel uitmaakt van de opleiding tot instructeur. Beiden zijn geslaagd!

Hieronder de badges van Jan (links) en Vincent (rechts). Ieder die dat wil kan de echtheid van deze badges controleren via de website badgecheck.io.  Klik op de plaatjes om dat te doen. Er verschijnt dan een al ingevuld formulier, waarop je dan alleen nog op de rode knop [VERIFY] hoeft te klikken om de prestaties van de heren te verifiĆ«ren. 

Jan Wehrmeijer - Veiligheid Vincent Mathlener - Didactiek

 

 

 

 

 

 

 

 

Vincent en Jan: van harte gefeliciteerd!

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vanmiddag wordt het op veel plekken nog zonnig en zomers warm, maar vanmiddag en vanavond wordt die warmte verdreven en dat gaat gepaard met flink wat neerslag.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-