Tijdslijn 98 dagen (don 30 jun 2022 ... vri 25 maa 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Hoort ge in juni de donder kraken, dan maken de boeren goede zaken.
Stemt op de Dellen! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Activiteitencomnissie   
dinsdag, 7 september 2021
Askop zonder roedenMolen de Dellen is het gevlucht kwijt. En we komen geld tekort om de molen te herstellen. Maar u kunt ons helpen met het verwerven van fondsen - door op deze molen te stemmen. Dat is niet moeilijk en kost u niets, behalve een minuutje van uw tijd. En u kunt er zelfs nog een prijs mee winnen ook!

Hoe kan ik stemmen?


Dat kan van 8 september 10.00 uur tot 1 oktober 12.00 uur, via het Internet of via een machtiging.  Attentie: jongeren onder de 18 mogen niet stemmen, dit heeft te maken met de strikte regels van de Vriendenloterij die deze verkiezingen organiseert.

Iedere stemmer maakt kans op één cheque voor een luxe molenarrangement ter waarde van € 450,-.
De winnaar van de VriendenLoterij Molenprijs 2021 wordt op woensdagmiddag 13 oktober bekend gemaakt.

Gaat het om uzelf (u heeft Internet toegang):

  • Ga naar www.molenprijs.nl/DeDellen . U komt direct op de pagina met een filmpje en foto's van De Dellen én de stembutton!
  • Klik op  de button. Vervolgens worden enkele persoonlijke gegevens gevraagd, o.a. uw naam, geboortedatum en mailadres - de rest wijst zich vanzelf.
  • U ontvangt een mail ter bevestiging van uw stem. Controleer s.v.p. ook de spambox / ongewenste mail, want soms komt deze mail daar terecht.
   LET OP: onbevestigde stemmen zijn niet geldig en dat zou natuurlijk jammer zijn....
  • U ontvangt na 12 oktober van ons rechtstreeks een e-mail over de uitslag
 
Wilt u iemand die geen Internet heeft helpen met stemmen:
 
   • Download het stembriefje hier [pdf] [docx] en print het uit. Laat de persoon zonder Internet dat briefje dan invullen. Het briefje kan dan per landpost naar onze secretaris worden gestuurd (zijn adres vindt u op deze pagina ). U mag het briefje ook inscannen en per mail aan hem sturen
   • Heeft de persoon die u hielp een prijs gewonnen ontvangt deze na 12 oktober per telefoon of schriftelijk bericht
 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vanmiddag wordt het op veel plekken nog zonnig en zomers warm, maar vanmiddag en vanavond wordt die warmte verdreven en dat gaat gepaard met flink wat neerslag.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-