Tijdslijn 98 dagen (don 30 jun 2022 ... vri 25 maa 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Blaast juni uit de noorderkant, verwacht veel koren op het land.
Fietsroutes MSMOG Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de AC   
zaterdag, 29 januari 2022
Fietsen is gezond!De MSMOG heeft een tweetal fietsroutes samengesteld lang de diverse molens in het gebied van de MSMOG. Er is een Westelijke route en een Oostelijke route. De Westelijke route is 47,8 km lang en u fietst langs 7 molens. De Oostelijke route  is 41,6 km lang en u fietst langs 5 molens.

De routes zijn gebaseerd op het Fietsknooppunten systeem van de ANWB. Er zijn verschillende molens te zien in het gebied zoals poldermolens en korenmolens.

  1. ANWB/MSMOG fietsroute Oost
  2. ANWB/MSMOG fietsroute West

 Wij wensen u veel fiets plezier!

 

 
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vanmiddag wordt het op veel plekken nog zonnig en zomers warm, maar vanmiddag en vanavond wordt die warmte verdreven en dat gaat gepaard met flink wat neerslag.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-