Tijdslijn 98 dagen (din 16 apr 2024 ... woe 10 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
De vrouwen en aprillen, ze hebben beide hun grillen.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Vaarverij kloar Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Kloepping   
donderdag, 21 juli 2022
Kloar mit vaarverij!Vandaag kregen we bericht van molenaar Koos Uil dat Sommer klaar was met het schilderen van de molen. Dat is gebeurd in het kader van regulier onderhoud. De mannen van Sommer gingen er speciaal even voor staan. Het resultaat mag er zijn, de molen kan er weer jaren tegen!
Kloar mit vaarverij! (groot)
 
< Vorige   Volgende >
 




Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de komende dagen moeten we regenkleding en een paraplu bij de hand houden. Met regelmaat trekken buien over het land. En ook de winterjas komt nog van pas, want een noordwestenwind zorgt voor aanvoer van vrij koude lucht.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-