Tijdslijn 98 dagen (woe 30 nov 2022 ... don 25 aug 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als het nevelig is op Sint Martijn, dan zal de winter niet koud zijn.
🔊 📹 Harma der weer! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
dinsdag, 27 september 2022
Harma bie meulen in NoordbroukVanavond, vanaf 18.00 uur, is Harma Boer opnieuw te gast op onze molen "De Noorstar" in Noordbroek. Zij is daar dan al voor de tweede keer in het kader van onze actie "Laat de Noordstar weer stralen". Verder gaf Bert Steenhuizen een interview voor Groningen1, de regionale radio van Zuid-Oost Groningen (zie vervolgpagina). Onze vrijwilligers zijn volop aan het werk om in deze laatste week nog zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat men moet stemmen op onze molen. Stemmen kost niets, kan zelfs een prijs opleveren en levert ons per stem een euro op. Doen dus!


Radio Groningen1 interviewde Bert Steenhuizen.

 

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de avond verloopt vrijwel droog, al kan zeer lokaal wat lichte regen vallen. Ook gedurende de nacht blijft het op de meeste plekken droog en lokaal kan mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-