Tijdslijn 98 dagen (din 28 maa 2023 ... woe 21 dec 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Autoruiten nu nog steeds bevroren, dat geeft straks veel koren.
📹 Wiebe ook gestemd! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
zaterdag, 1 oktober 2022
Zotterdagmörn - Radio Noord!Vanmorgen besteed RTVNoord opnieuw aandacht aan onze actie. Wiebe Klijnstra hield een radio interview. Onze molenaar en instructeur Vincent Mathlener had zijn telefoon bij zich en maakte er een mooie opname van. Zo kun je meekijken hoe zo'n interview gaat - maar ook: horen wat er gezegd werd. De ploeg vrijwilligers is bijna oververhit geraakt, nog een paar dagen maar. De stemming sluit morgenavond, middernacht.

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de bewolking neemt steeds verder en uiteindelijk volgt vanuit het zuidwesten enige regen. Ook de rest van de week blijft het wisselvallig lenteweer maar niet koud.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-