Tijdslijn 98 dagen (woe 28 feb 2024 ... don 23 nov 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
In februari ziet de boer liever een hongerige wolf, dan een man in hemdsmouwen.
Houtsteklunch Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Reint Huizenga   
zaterdag, 11 februari 2023
houtsteklunchOp vrijdag 10 februari 2023 werd door de Vrijwilligerscentrale van de Stichting Kwartier Zorg & Welzijn in de MFC Houtstek te Slochteren, in aanwezigheid van wethouder Evert Offereins van de gemeente Midden-Groningen, aan 15 vrijwilligers van de Molenstichting Midden- en Oost- Groningen een goed verzorgde lunch aangeboden.

De vrijwilligers hadden zich met ziel en zaligheid ingezet voor het winnen van de prestigieuze landelijke VriendenLoterij Molenprijs 2022 van € 75.000, georganiseerd door De Hollandsche Molen, ten behoeve van molen De Noordstar in Noordbroek. De sfeer was uitstekend en enthousiast werd onderling nader kennis gemaakt en werden ervaringen uitgewisseld in deze mooie locatie te Slochteren (zie foto’s).

Annet krijgt bekijiksEn zo is het moar net jong!


Gezellig man!Applaus voor Offereins!

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vannacht is het vrij rustig, maar het blijft niet overal droog. In het noordwesten is kans op wat gemiezer. In het oosten en zuidoosten is kans op mist. Daarnaast gaat het in het binnenland tijdens opklaringen licht vriezen.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-