Tijdslijn 98 dagen (zat 20 apr 2024 ... zon 14 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Valt in april veel nat, dan zwemmen de druiven tot in het vat.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Houtsteklunch Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Reint Huizenga   
zaterdag, 11 februari 2023
houtsteklunchOp vrijdag 10 februari 2023 werd door de Vrijwilligerscentrale van de Stichting Kwartier Zorg & Welzijn in de MFC Houtstek te Slochteren, in aanwezigheid van wethouder Evert Offereins van de gemeente Midden-Groningen, aan 15 vrijwilligers van de Molenstichting Midden- en Oost- Groningen een goed verzorgde lunch aangeboden.

De vrijwilligers hadden zich met ziel en zaligheid ingezet voor het winnen van de prestigieuze landelijke VriendenLoterij Molenprijs 2022 van € 75.000, georganiseerd door De Hollandsche Molen, ten behoeve van molen De Noordstar in Noordbroek. De sfeer was uitstekend en enthousiast werd onderling nader kennis gemaakt en werden ervaringen uitgewisseld in deze mooie locatie te Slochteren (zie foto’s).

Annet krijgt bekijiks



En zo is het moar net jong!


Gezellig man!Applaus voor Offereins!

 
< Vorige   Volgende >
 




Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: het lijkt voorlopig eerder herfst dan lente met wisselvallig weer en benedenmaatse temperaturen. In de nieuwe week neemt zelfs de kans op nachtvorst toe.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-