Tijdslijn 98 dagen (din 26 sep 2023 ... woe 21 jun 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Warm in september, koud in december.
Uit het Bestuur Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
woensdag, 8 maart 2023
Uit het bestuurOns Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van 6 maart 2023 het volgende;

  1. Het bestuur heeft het voorstel van de molenaars van de Windlust om Jacco de Maat als moleninstandhouder zelfstandig te laten draaien, overgenomen.
  2. Het bestuur heeft van het GRRG vernomen dat de beslissing over subsidie voor de restauratie van de Noordstar valt op 4 april.
  3. Het bestuur is tevreden met het feit dat de reparatie en restauratie van De Dellen volgens plan verloopt. Inmiddels zijn de nieuwe koningspil en de roeden geplaatst. Voor de feestelijke heropening zal met de betrokkenen overleg gevoerd worden.
  4. Voor de volgende Cemi opleiding zijn al 2 mensen aangenomen. Het bestuur voert op korte termijn nog gesprekken met 2 andere kandidaten.
 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: waarschuwingen. Er zijn geen waarschuwingen. Vanavond. is er weinig bewolking en blijft het droog.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-