Tijdslijn 98 dagen (din 26 sep 2023 ... woe 21 jun 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als het regent in september, dan valt kerstfeest in december.
📹 Poaske! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Vincent Mathlener   
maandag, 10 april 2023
Kiek! Aine vonden!Paasdagen om niet snel meer te vergeten. Paaseitjes zoeken bij en in de molen is toch wel leuk.... Druk aan het zoeken en eitjes over het hoofd zien omdat ze toch goed verstopt tussen de pollen gras zaten. In de Entreprise zaten de eitjes ook goed verstopt, maar toch hebben ze alles kunnen vinden.  Op 1e paasdag bij De Noordermolen en 2e paasdag op Molen De Entreprise te Kolham.

Met nieuwe mensen kennis gemaakt waaronder nieuwe molenaars in opleiding. Ook hier blijkt wel weer dat een bezoek aan een molen niet met 5 minuten klaar is. Dit paaseifestijn is zeker voor de herhaling vatbaar.

Hieronder een impressie in foto's

Soms was er wel een heel originele verstopplek gekozen..

Vreemde verstopplaatsen

 

Kiekeboe..

Kiekeboe..


 

De paashazen waren er ook

Paashazen waren er ook


 

Soms waren ze wel heeel moeilijk te vinden..

Ja, vind die maar eens..

Videoimpressie

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: waarschuwingen. Er zijn geen waarschuwingen. Vanavond. is er weinig bewolking en blijft het droog.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-