Tijdslijn 98 dagen (vri 24 mei 2024 ... zat 17 feb 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Een natte mei geeft boter in de wei.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Heropening De Dellen Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de feestcommissie   
donderdag, 25 mei 2023
KlepkevreugdHet herstel van onze molen De Dellen is, na de ramp in september 2020, gelukkig voltooid dankzij de hulp, inzet en financiƫle ondersteuning van velen. Dit heugelijke feit willen we heel graag vieren. Hierbij nodigen wij ieder uit om op 16 juni 2023, 15.00 uur bij de officiƫle opening aanwezig te zijn, die door mevrouw drs. Cora-Yfke Sikkema, burgemeester van Oldambt, verricht zal worden. Tevens zal een picknicktafel, die wij gewonnen hebben via De Hollandsche Molen, onthuld worden.

De locatie van molen De Dellen is Pastorieweg 4a, 9943 TG Nieuw Scheemda. Mogelijkheden tot
parkeren zijn volop aanwezig.

Programma

14.30-15.00Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
15.00-15.05Opening door voorzitter van de MsMOG Reint Huizenga
15.15-15.25Uitleg over het herstel van De Dellen door technisch adviseur Anne Wieringa
15.25-15.45Toespraak en (her)opening van De Dellen & picknicktafel door mw. drs. Cora-Yfke Sikkema, burgemeester gemeente Oldambt
15.45-17.00Afsluiting en borrel/hapjes (afhankelijk van het weer bij De Dellen, anders bij De Leeuwenborg, Pastorieweg 14, 9943  TG Nieuw Scheemda)

Wilt u komen dan verzoeken wij vriendelijk uiterlijk 11 juni aan te melden bij Taeke Overdijk via secretaris@msmog.nl.

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: lagedrukgebieden blijven een stempel drukken op het Nederlandse weer. Dit betekent dat er voorlopig geen einde komt aan het wisselvallige weer. Dit is vooral morgen en zaterdag goed te merken, dan spelen stevige regen- en onweersbuien een hoofdrol.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-