Tijdslijn 98 dagen (woe 29 nov 2023 ... don 24 aug 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
IJs op de dag van Saturijn, het weer maakt daarna korte mette met dit venijn.
Eric er door! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
vrijdag, 30 juni 2023
Eric bliede!Vandaag komt Eric Leegte op voor het landelijk examen. Eric is een oud-leerling van ons, die van 2016 tot 2018 bij ons heeft gelest. Daarna heeft hij nog een tijd bij Rolf Glazenborg gelest, om uiteindelijk van het puntje op zijn I te worden voorzien door Aafke Voskes en Theo Kerkhoff, op het zeskant in Niebert. Onder de Widde Meulen  zitten de instructeurs en molenaars gespannen te wachten. Het duurt lang, vind ook Klaas Hekker, de begeleider en compaan van Eric. Te lang? Nee! Geslaagd! Gefeliciteerd Eric!
Eric nog blieder!
 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: er trekken vannacht buien over het land, die voornamelijk in de oostelijke helft van het land een winters karakter krijgen. In dat deel van het land kan het lokaal dan ook glad worden. Woensdag overdag wordt het droger en zonniger.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-