Tijdslijn 98 dagen (zon 16 jun 2024 ... maa 11 maa 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Wie nu zijn vel niet brandt, staat straks wat witjes op het strand.
๐Ÿ“น Adriaan komt langs Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de feestcommissie   
woensdag, 12 juli 2023
Burgemeester op tour - ook in NoordbroekVandaag vieren we dat Adriaan Hoogendoorn 5 jaar burgemeester is van de gemeente Midden-Groningen. Onze Stichting was erbij toen hij op 1 juli op de fiets stapte voor een fietstocht van ontmoetingen door de gemeente. De Gemeente heeft van die gebeurtenis een filmpje gemaakt dat we hier delen. Starring Taeke Overdijk! We laten het filmpje beginnen bij onze molen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon vanaf het begin af kijken.

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: ook in de nieuwe werkweek handhaaft het wisselvallige weer zich. Met temperaturen van 18 tot 23 graden nemen we wel afscheid van de lage temperaturen. Mogelijk breekt in het volgende weekend een stabielere periode aan met meer zon en een verdere stijging van temperatuur.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-