Tijdslijn 98 dagen (woe 28 feb 2024 ... don 23 nov 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Wanneer februari iedereen winst brengt, dan klagen de boeren het minst.
Nacht van de nacht Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de Activiteitencie   
vrijdag, 22 september 2023
Als sterren fonk'lend aan de hemel staan..Laat het donker donker en ontdek op zaterdag 28 oktober hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht . De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de negentiende keer georganiseerd.

Ook de MSMOG doet weer mee: u bent van harte welkom op de Noordermolen, waar molenaar Vincent Mathlener u graag ontvangt in het donker. Als het weer het toelaat met draaiende molen. U kunt dan genieten van - hopen we - een prachtige sterrenhemel met het geruis van de malende molen als achtergrondmuziek.

U bent vanaf 19.00 uur welkom tot middernacht. 

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: na een regionaal zonnige dinsdag is er vandaag duidelijk meer bewolking aanwezig. Gisteren had het westen van het land de meeste zonneschijn, vandaag als de mist is opgetrokken, juist in het (zuid) oosten. Het blijft op de meeste plaatsen droog.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-