Tijdslijn 98 dagen (zat 20 apr 2024 ... zon 14 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Broedt de spreeuw al in april, dan is een schone meimaand op til.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
40 jaar molenaar! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
dinsdag, 3 oktober 2023
VreugdOp 3 oktober 1983 werd onze molenaar Martin van Doornik het examen "molenaar' afgenomen. Hij had examen op molen De Zwaluw in Hoogeveen. Vandaag dus precies 40 jaar geleden! Het Bestuur en alle vrijwilligers van de MsMOG feliciteren Martin van ganser harte met het bereiken van deze niet vaak voorkomende en bijzondere mijlpaal!

Martin in 1983, een paar maanden voor zijn examen, stage lopend bij molenaar Steenblock in Spetzerfehn.

Martin in 1983

 

Martin (r) in 2023, precies 40 jaar later, bij het passen van de nieuwe MsMOG kleding

Martin in 2023

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: dit weekend hebben we nog altijd te maken met ondermaatse temperaturen voor de tijd van het jaar. Bovendien vallen daarbij vooral vandaag nog buien en staat er een stevige noordwestenwind. Ook na het weekend blijft het fris met een toenemende kans op nachtvorst.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-