Tijdslijn 98 dagen (woe 29 nov 2023 ... don 24 aug 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
IJs op de dag van Saturijn, het weer maakt daarna korte mette met dit venijn.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
40 jaar molenaar! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
dinsdag, 3 oktober 2023
VreugdOp 3 oktober 1983 werd onze molenaar Martin van Doornik het examen "molenaar' afgenomen. Hij had examen op molen De Zwaluw in Hoogeveen. Vandaag dus precies 40 jaar geleden! Het Bestuur en alle vrijwilligers van de MsMOG feliciteren Martin van ganser harte met het bereiken van deze niet vaak voorkomende en bijzondere mijlpaal!

Martin in 1983, een paar maanden voor zijn examen, stage lopend bij molenaar Steenblock in Spetzerfehn.

Martin in 1983

 

Martin (r) in 2023, precies 40 jaar later, bij het passen van de nieuwe MsMOG kleding

Martin in 2023

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: er trekken vannacht buien over het land, die voornamelijk in de oostelijke helft van het land een winters karakter krijgen. In dat deel van het land kan het lokaal dan ook glad worden. Woensdag overdag wordt het droger en zonniger.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-