Tijdslijn 98 dagen (vri 17 mei 2024 ... zat 10 feb 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als de bij naar huis toe vlucht, zit er regen in de lucht.
Er door! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
vrijdag, 29 september 2023
Vier mulders op een rijtjeVandaag zijn onze leerlingen Henk van der Mast (2e van links) en Albert Meijering (1e van rechts) geslaagd voor het landelijk examen, afgenomen door De Hollandse Molen. Daarmee is hun opleiding bij onze Stichting voltooid. Op de foto zien we ook David Reitsma (1e van links) en Johan van Dijk (2e van rechts), die namens de afdeling Groningen het examen bijwoonden. Bestuur en vrijwilligers van de MsMOG feliciteren deze nieuwe molenaars van harte!
 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: helemaal droog wordt het de komende dagen niet maar tussen de soms pittige regen- en onweersbuien door zijn er zeker droge en zonnige momenten. Dus vergeet vooral niet te genieten van het pinksterweekend!
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-