Tijdslijn 98 dagen (woe 28 feb 2024 ... don 23 nov 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
In februari een muggendans, geeft voor maart een slechte kans.
Er door! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
vrijdag, 29 september 2023
Vier mulders op een rijtjeVandaag zijn onze leerlingen Henk van der Mast (2e van links) en Albert Meijering (1e van rechts) geslaagd voor het landelijk examen, afgenomen door De Hollandse Molen. Daarmee is hun opleiding bij onze Stichting voltooid. Op de foto zien we ook David Reitsma (1e van links) en Johan van Dijk (2e van rechts), die namens de afdeling Groningen het examen bijwoonden. Bestuur en vrijwilligers van de MsMOG feliciteren deze nieuwe molenaars van harte!
 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vannacht is het vrij rustig, maar het blijft niet overal droog. In het noordwesten is kans op wat gemiezer. In het oosten en zuidoosten is kans op mist. Daarnaast gaat het in het binnenland tijdens opklaringen licht vriezen.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-