Tijdslijn 98 dagen (woe 27 sep 2023 ... don 22 jun 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Komen de pluimen aan het riet, bedenk het is nazomer en geniet.
Nieuws!
Creatief evenement 2010 Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de activiteitencommissie   
Creatief 2010 100x100 logoDeze zomer (2010) organiseert de Slochter Molenstichting een openlucht fototentoonstelling en een literair podium . De hele zomer zullen foto’s van de polder, het water en de molens op grote doeken te zien zijn aan de Groenedijk te Slochteren. Verhalen, gedichten en liederen, geïnspireerd op dezelfde thema’s kunnen worden ingezonden door iedereen in de provincie en daar buiten. Tijdens de Slochter Molendagen vinden er extra activiteiten bij de molens plaats die met kunst en literatuur te maken hebben. Het resultaat van al deze creatieve uitingen wil de Stichting bundelen in een boek. Op dit moment heeft de Slochter Molenstichting bij verschillende instanties subsidies aangevraagd om het project te financieren.

Voor meer informatie kunt u deze website raadplegen, het plan van aanpak downloaden of contact opnemen met de activiteitencommissie van de Slochter Molenstichting.

Roelof Beugel: rbeugel@home.nl , tel 0598 422 326

Henk Helmantel: henkhelmantel@home.nl , tel: 0598-392413 / 06-42267754

 
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: waarschuwingen. Er zijn geen waarschuwingen. Vannacht. kan er vooral in het (zuid)westen hier en daar mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-