Tijdslijn 98 dagen (maa 20 mei 2024 ... din 13 feb 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als het dondert in mei, valt er dikwijls regen bij.
Uit het Bestuur Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
vrijdag, 8 maart 2024
Uit het bestuurOns Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van 7 maart 2024 het volgende;

  1. Het beleidsplan 2024-2026 is vastgesteld. Ter inzage via de website.

  2. De officiƫle uitreiking van de certificaten voor de nieuwe moleninstandhouders zal plaatsvinden op zaterdag 6 april om 10.00 uur in de molenschuur in Noordbroek.

  3. De aanvraag voor de SIM (Subsidie Instandhouding Monumenten) plannen (2025-2030) is vastgesteld.

 
< Vorige   Volgende >
 

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: we hebben te maken met een onbestendig weertype waarbij er in de middag vaak regen en onweersbuien tot ontwikkeling komen. Door deze buien kan het weer sterk van plaats tot plaats verschillen met op de ene plek misschien wel wateroverlast door een zware bui en even verderop droog weer met zonneschijn.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-