Tijdslijn 98 dagen (zon 16 jun 2024 ... maa 11 maa 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Hoort ge in juni de donder kraken, dan maken de boeren goede zaken.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Waterhoenpad Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de Activiteitencie   
donderdag, 23 mei 2024
De börg in SlochterOnze Stichting werkt graag mee aan een mooi initiatief: t Roege Pad. Dit pad bestaat uit vier nieuwe, prachtige wandelroutes door natuurgebied 't Roegwold en de omliggende dorpen. De eerste van deze vier routes die je kunt wandelen is: de Waterhoenroute, en wel tijdens het openingsweekend op 25 en 26 mei 2024!

Je kunt een stempelkaart kopen (met korting als je hem bestelt op deze site ). Dan kun je meedoen aan een ochtendsessie van BuitenGewoonEma. Voor de innerlijke mens is ook gezorgd: restaurant De Boerderij bij de Fraeylemaborg is extra vroeg open voor koffie en gebak (vanaf 09.30 uur) en langer geopend (tot max. 18.00 uur).

Koos Uil en Jan Wehrmeijer zullen bij hun molen zijn om heerlijke pannenkoeken te serveren, de andere twee molens op de Groenedijk zullen een deel van de dag ook draaien, mits het weer het toelaat.  Onderweg kun je gratis fruit eten.

Als je de hele kaart vol weet te stempelen krijg je het felbegeerde 'waterhoenspeldje'

Afhalen bestelde stempelkaarten kan op zaterdag 25 en zondag 26 mei 2024 van 9:00 tot 11:00 uur op het terrein voor de Fraeylemaborg bij de stand van Ontdek Midden-Groningen. Hier kun je ook op het moment zelf stempelkaarten kopen!

De Waterhoenroute kan op iedere willekeurige dag worden gelopen, maar dan zijn er geen apart voor de route georganiseerde activiteiten

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: ook in de nieuwe werkweek handhaaft het wisselvallige weer zich. Met temperaturen van 18 tot 23 graden nemen we wel afscheid van de lage temperaturen. Mogelijk breekt in het volgende weekend een stabielere periode aan met meer zon en een verdere stijging van temperatuur.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-