Tijdslijn 98 dagen (zat 20 apr 2024 ... zon 14 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Valt in april veel nat, dan zwemmen de druiven tot in het vat.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
17 april - plaatsing Entreprise Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Kloepping   
zondag, 4 april 2010
Achtkant van de Entreprise in de sneeuw Het is bijna zover - op 17 april zullen naar nu de verwachting is achtkant en kap van molen "Entreprise" in Kolham worden geplaatst. Het zal een spektakel worden: via een boot zullen achtkant en kap uit Heiligerlee naar Kolham worden vervoerd via het Winschoterdiep. Dan zal 's morgens vroeg de snelweg gedurende enige tijd worden afgesloten en zullen achtkant en de kap met behulp van een grote kraan over de snelweg worden getakeld. Meer informatie kunt u vinden in het derde informatiebulletin van de SMS.
 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: dit weekend hebben we nog altijd te maken met ondermaatse temperaturen voor de tijd van het jaar. Bovendien vallen daarbij vooral vandaag nog buien en staat er een stevige noordwestenwind. Ook na het weekend blijft het fris met een toenemende kans op nachtvorst.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-