Tijdslijn 98 dagen (din 7 mei 2024 ... woe 31 jan 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Kamillegeur in mei, brengt de zomer dichterbij.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Molenboek Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de redactie,   
zondag, 5 juni 2011

Jan Danes uitnodiging foto-expositie Molenaar in opleiding Jan Danes is ook professioneel fotograaf. De liefde voor molens, in combinatie met het vak wat hij uitoefent leidde tot een leuk initiatief: het maken van een fotoboek rond de herbouw van molen Entreprise. De Entreprise is voor Jan "de" molen: deze domineert de skyline waar Jan dagelijks op uitkijkt. Voor een fotograaf onweerstaanbaar. De boekpresentatie en een foto-expositie van de herbouw van de molen Entreprise vinden plaats op 11 en 12 juni, tijdens het Groninger Molenweekend. Meer informatie op Jan's eigen website .

Tijdens het Groninger Molenweekend 11-12 juni zijn zoveel mogelijk ook de molens van de Slochter Molenstichting geopend. Molen De Ruiten en Molen Windlust worden momenteel gerenoveerd. De Ruiten zal wel geopend zijn - de nieuwe vijzel zal in volle glorie te bewonderen zijn. De Windlust mist momenteel zijn kap en zal gesloten blijven.

 
< Vorige   Volgende >
 




Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de avond en de nacht staan in het teken van rustig en vrijwel droog weer. Vanaf de Noordzee trekken wolkenvelden het land in en morgen is het tijdelijk minder zonnig. Na morgen wordt het geleidelijk warmer en zonniger.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-