Tijdslijn 98 dagen (vri 24 mei 2024 ... zat 17 feb 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Een natte mei geeft boter in de wei.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Koos Uil geslaagd! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de redactie,   
dinsdag, 4 oktober 2011

Vandaag is leerling molenaar Koos Uil geslaagd voor "het landelijk" - het offciële molenaarsexamen, afgenomen door De Hollandsche Molen. Koos bekroonde met dit mooie resultaat een opleiding van twee jaren bij instructeurs Groenewold en Klöpping van de Slochter Molenstichting. Koos, van harte gefeliciteerd!

De Slochter Molenstichting heeft momenteel daarnaast nog vier kandidaat-molenaars in opleiding, waarvan twee  dit voorjaar hun toelatingsexamen proberen te halen. De SMS kent gelukkig geen gebrek aan belangstelling voor haar opleidingen, maar desalniettemin zijn nieuwe kandidaten altijd van harte welkom. 

De Slochter Molenstichting verheugt zich op de voortzetting van de prettige relatie met onze nieuwe molenaar - mulder Uil, goede winden en veel succes!

 
< Vorige   Volgende >
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: lagedrukgebieden blijven een stempel drukken op het Nederlandse weer. Dit betekent dat er voorlopig geen einde komt aan het wisselvallige weer. Dit is vooral morgen en zaterdag goed te merken, dan spelen stevige regen- en onweersbuien een hoofdrol.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-