Tijdslijn 98 dagen (woe 30 nov 2022 ... don 25 aug 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als 't in november 's morgens bloeit, wis dat de storm dan 's avonds loeit.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
🔊 📹 CEMI alumnificatie Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
maandag, 7 november 2022
CEMI alumnificatie 2022Aanstaande zaterdag, 12 november 2022, zal de CEMI alumnificatie plaats vinden. De vier geslaagde instandhouders, die al enige tijd actief zijn op onze molens, krijgen dan formeel hun certificaat uitgereikt. Ze waren al in het bezit van een e-badge waarmee ze hun bekwaamheden al aan kunnen tonen. Nu volgt ook het papieren exemplaar. U bent van harte genodigd!
Lees verder...
 
Uit het Bestuur Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
vrijdag, 4 november 2022
Uit het bestuurOns Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van 3 november 2022 het volgende;

  1. Het bestuur heeft de begroting voor het jaar 2023 goed gekeurd.
  2. Het bestuur heeft het leerteam gevraagd om ook het komende jaar een groep geïnteresseerden op te leiden tot moleninstandhouder.
  3. Het bestuur heeft een besluit genomen over de plaatsing van een informatiebord op al onze molens
 
Nacht van de nacht Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Klöpping   
vrijdag, 14 oktober 2022
Als sterren fonk'lend aan de hemel staan..Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht . De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de achttiende keer georganiseerd.
Lees verder...
 
Uitreiking molenprijs Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
dinsdag, 11 oktober 2022
Het team (banner)

We hebben de eerste prijs gewonnen!

Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 4 van 406
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de avond verloopt vrijwel droog, al kan zeer lokaal wat lichte regen vallen. Ook gedurende de nacht blijft het op de meeste plekken droog en lokaal kan mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-