Tijdslijn 98 dagen (vri 20 mei 2022 ... zat 12 feb 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Een natte mei geeft boter in de wei.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Mulder Hoetjer Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
donderdag, 16 september 2021
Mulder HoetjerNa het examen komt onze leerling Bertus Hoetjer wat pips de trap af. "Wat een zwaar examen" zucht hij. Acuut trekken de bilspieren van instructeurs Van der Gaag en Klöpping aan. Hadden ze het dan mis gehad toen ze dachten dat Bertus er wel aan toe was? Het was altijd een prima leerling, het zou eigenlijk goed moeten gaan. Maar ja, je wéét het niet...
Lees verder...
 
Openings! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Vincent Mathlener   
vrijdag, 10 september 2021
Wijde Westerse WereldOm 04:00 uur zit ik al rechtop in bed: de dag van de openings is gekomen!  Vandaag openen we de Westerse Molen en het motorhuisje in Overschild, dat bij molen De Windlust staat.
Lees verder...
 
Stemt op de Dellen! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Activiteitencomnissie   
dinsdag, 7 september 2021
Askop zonder roedenMolen de Dellen is het gevlucht kwijt. En we komen geld tekort om de molen te herstellen. Maar u kunt ons helpen met het verwerven van fondsen - door op deze molen te stemmen. Dat is niet moeilijk en kost u niets, behalve een minuutje van uw tijd. En u kunt er zelfs nog een prijs mee winnen ook!

Hoe kan ik stemmen?

Lees verder...
 
Hulp nodig Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Erna Helmantel   
vrijdag, 13 augustus 2021
Help Henk!
Beste mensen,

Mijn vader is molenaar op molen De Ruiten. Ik wil graag jullie hulp vragen.

Afgelopen voorjaar is het publicatiebord bij de molen de Ruiten in Slochteren afgebroken en kapot gegaan. Hij is nu op zoek naar een nieuw en weerbestendig exemplaar, maar de kosten hiervan zijn erg hoog.

Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 17 - 20 van 389
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de dag begint met plaatselijk dichte mistbanken en later perioden met zon. Vanmiddag trekt echter een actieve storing over Limburg naar het noordoosten. Het gaat dan flink regenen en in Limburg kunnen onweersbuien vergezeld gaan van hagel, (zeer) zware windstoten en wateroverlast.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-