Tijdslijn 98 dagen (zat 13 jul 2024 ... zon 7 apr 2024)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Wanneer het op Sint Henricus droog is of regent, zeven weken duurt die zegen.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Uit het Bestuur Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
vrijdag, 15 september 2023
Uit het bestuurOns Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van 12 september 2023 het volgende;

  1. Het bestuur heeft besloten een vertrouwenspersoon te benoemen.

  2. Het bestuur heeft de volgende bijeenkomsten gepland: vrijwilligersavond op 1 november 2023 en de eindejaarsbijeenkomst op 15 december 2023. 
Valbeveiliging Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
zaterdag, 15 juli 2023
Happy Henk en MarcoVandaag doen Henk Kramer en Marco Doornbos mee aan het CEMI examen valbeveiliging. Onder leiding van instructeur Henk Klöpping volgen zij eerst de theorieles, waarop ook het tuigje, de touwen en stroppen en karabiners worden getoond. Men mag er alvast wat mee spelen en zo leren hoe bijvoorbeeld een karabiner (karabijnhaak) opent en sluit.
Lees verder...
 
📹 Fietsroutes open Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door RTV Midden Groningen   
donderdag, 13 juli 2023
Fietsroutes open 2Bert Steenhuizen is enthousiast over de mooie fietsroutes langs onze molens. Hij vertelt er over in het interview met RegioTV.

Lees verder...
 
📹 Adriaan komt langs Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door de feestcommissie   
woensdag, 12 juli 2023
Burgemeester op tour - ook in NoordbroekVandaag vieren we dat Adriaan Hoogendoorn 5 jaar burgemeester is van de gemeente Midden-Groningen. Onze Stichting was erbij toen hij op 1 juli op de fiets stapte voor een fietstocht van ontmoetingen door de gemeente. De Gemeente heeft van die gebeurtenis een filmpje gemaakt dat we hier delen. Starring Taeke Overdijk! We laten het filmpje beginnen bij onze molen, maar u kunt natuurlijk ook gewoon vanaf het begin af kijken.
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 28 van 451
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vannacht is het landinwaarts vrijwel droog. In de kustprovincies blijft het vrij nat met buien. Zaterdag is nog een bewolkte, buiige en vrij koele dag. Vooral na het weekend wordt het plaatselijk zomers warm.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-