Molenstichting Midden- en Oost-Groningen - Nieuws!


Tijdslijn 98 dagen (woe 17 okt 2018 ... don 12 jul 2018)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!

De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.

 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
In de wijnmaand zon, winter kent geen pardon.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Koos Brekeling overleden
Geschreven door het Bestuur   
dinsdag, 20 maart 2018
Koos Brekeling, 1946-2018Vandaag bereikte ons het droeve bericht dat op vrijdag 16 maart  onze voormalig voorzitter Koos Brekeling, Ridder in de Orde van Oranje-Nassau, in zijn geliefde woonplaats Slochteren totaal onverwacht in zijn slaap is overleden. Koos was verleden maand net 72 jaar oud geworden.
Lees verder...
 
Landmeten
Geschreven door Lex van der Gaag   
zondag, 18 maart 2018
Landmeten met stokIn het kader van groot onderhoud is op de Windlust momenteel één roede, de enden 1 en 3, geheel kaalgemaakt. Ook de stellinghekdelen zijn weggenomen incl. bovendekker. Een nooddekker is teruggeplaatst met een veiligheidsnet rondom, want de Windlust MOET blijven draaien en dan is een stellinghek noodzakelijk.
Lees verder...
 
Uit het Bestuur
Geschreven door het Bestuur   
vrijdag, 16 maart 2018
Agenda CCOns Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergadering van dinsdag 6 maart 2018 het volgende:

Lees verder...
 
Nog veiliger
Geschreven door de webmaster van de MSMOG   
donderdag, 15 maart 2018
Achter slot en grendelOplettende bezoekers zagen het misschien al: er is iets veranderd op onze site: sinds vandaag gebruiken wij het https (en niet http, zonder s) protocol als wij met u communiceren. Oftewel, in lekentaal: wij hebben nu ook een "slotje". Was dat vroeger alleen voor pagina's waar u vertrouwelijke data kon bekijken, tegenwoordig doen we dat, als het even kan, overal.
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 28 van 312
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: vanmiddag is het vrij zonnig, alleen in het westen komen wat stapelwolken voor. Verder is het overal droog.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-