Tijdslijn 98 dagen (woe 27 sep 2023 ... don 22 jun 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als in september de donder knalt, met kerst sneeuw met hopen valt.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Nacht van de nacht Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Klöpping   
vrijdag, 14 oktober 2022
Als sterren fonk'lend aan de hemel staan..Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht . De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Honderden bedrijven en gemeenten doven lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de achttiende keer georganiseerd.
Lees verder...
 
Uitreiking molenprijs Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
dinsdag, 11 oktober 2022
Het team (banner)

We hebben de eerste prijs gewonnen!

Lees verder...
 
Last but not least! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Kloepping   
maandag, 3 oktober 2022
Harry bliede!Terwijl het stem-team zich de blaren op de hakken liep in Groningen deed Harry Blankena, in alle rust, als laatste van de jaargang 2022 zijn praktijkproef. En wat denk je: geslaagd!
Lees verder...
 
📹 Alex heeft gestemd! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
zondag, 2 oktober 2022
Bedankt voor het stemmen!De laatste uren gingen voorbij en toen was het middernacht, 3 oktober en sloot de stembus. We kijken terug op een intense campagne waarin we tot in Valencia actie hebben gevoerd. Allen die op ons hebben gestemd: van harte bedankt! De uitslag krijgen we op 11 oktober aanstaande. 

 

PS: het filmpje met Alex Vissering vind je verderop in dit artikel.

Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 25 - 28 van 428
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: waarschuwingen. Er zijn geen waarschuwingen. Vannacht. kan er vooral in het (zuid)westen hier en daar mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-