Tijdslijn 98 dagen (woe 27 sep 2023 ... don 22 jun 2023)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als in september de donder knalt, met kerst sneeuw met hopen valt.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
📹 Wiebe ook gestemd! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
zaterdag, 1 oktober 2022
Zotterdagmörn - Radio Noord!Vanmorgen besteed RTVNoord opnieuw aandacht aan onze actie. Wiebe Klijnstra hield een radio interview. Onze molenaar en instructeur Vincent Mathlener had zijn telefoon bij zich en maakte er een mooie opname van. Zo kun je meekijken hoe zo'n interview gaat - maar ook: horen wat er gezegd werd. De ploeg vrijwilligers is bijna oververhit geraakt, nog een paar dagen maar. De stemming sluit morgenavond, middernacht.
Lees verder...
 
Bokpop! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
vrijdag, 30 september 2022
Bokpop (banner) Vanavond staan onze vrijwilligers in Siddeburen om bezoekers van het internationaal bekende Bokpop festival op de mogelijkheid te wijzen te kiezen voor onze molen in Noordbroek.
 
🔊 📹 Harma der weer! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Werkgroep 22   
dinsdag, 27 september 2022
Harma bie meulen in NoordbroukVanavond, vanaf 18.00 uur, is Harma Boer opnieuw te gast op onze molen "De Noorstar" in Noordbroek. Zij is daar dan al voor de tweede keer in het kader van onze actie "Laat de Noordstar weer stralen". Verder gaf Bert Steenhuizen een interview voor Groningen1, de regionale radio van Zuid-Oost Groningen (zie vervolgpagina). Onze vrijwilligers zijn volop aan het werk om in deze laatste week nog zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat men moet stemmen op onze molen. Stemmen kost niets, kan zelfs een prijs opleveren en levert ons per stem een euro op. Doen dus!
Lees verder...
 
🔊 Boeskoolmarkt Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Tim Smit   
zaterdag, 24 september 2022
Ter Apel stemt! (banner)Vandaag is de molenprijs onder de aandacht gebracht bij de Boeskoolmarkt in Ter Apel. Met een handvol vrijwilligers werd een mooie stand bemand. Met gele banners en de inmiddels bekende gele t-shirts mét QR code werden volop mensen aangesproken op de zeer bekende streekmarkt en aangemoedigd te stemmen op de site van de Hollandsche Molen.
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 29 - 32 van 428
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: waarschuwingen. Er zijn geen waarschuwingen. Vannacht. kan er vooral in het (zuid)westen hier en daar mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-