Tijdslijn 98 dagen (woe 30 nov 2022 ... don 25 aug 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
November heeft maar 30 dagen, maar dubbel wind en regenvlagen.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Creatief met Covid Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
donderdag, 13 januari 2022
Creatief met CoronaDit weekend wordt de instructiemolen van de Groote Polder uit zijn kerstrust gehaald en starten we met 4 GVM leerlingen. Verleden week is de CEMI opleiding al hervat. Makkelijk gaat dat allemaal niet, we zitten midden in een lockdown. Morgen worden naar het zich nu laat aanzien die maatregelen versoepelt. Maar van de creativiteit van leerkrachten en leerlingen wordt het nodige gevraagd.
Lees verder...
 
Wie binnen lös! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
zaterdag, 6 november 2021
CEMI lichting 2021 - joa man!Het is zaterdagmorgen, half tien. Vincent is druk in het keukentje van ons "clubhuis" in Noordbroek. De geur van verse koffie drijft door de molenschuur. Op tafel "kouke". Eén voor een druppelen de leerlingen binnen. Dat zijn drie soorten: de meesten willen instandhouder worden. Een paar komen alleen de weercursus doen en Vincent komt observeren hoe je een les moet geven. Vincent gaat binnenkort zijn praktijkproef doen en mag zich bij gebleken geschikheid dan CEMI-instructeur noemen.  Het pittige theorie-examen heeft hij al gehaald. Om 10 uur is iedereen er. We gaan beginnen.

Lees verder...
 
Uit het Bestuur Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het Bestuur   
vrijdag, 5 november 2021
Agenda CC Ons Bestuur hecht aan openheid en snelheid van communicatie. Daarom wordt na elke bestuursvergadering kort verslag gedaan op deze webstek wat het Bestuur heeft besloten of wat anders voor het publiek en de betrokken vrijwilligers van belang kan zijn. Dit uiteraard niet ter vervanging van de notulen, maar om de communicatie bondig en snel te houden.

Het bestuur meldt u uit de vergaderingen van 4 oktober en 1 november 2021 het volgende:

Lees verder...
 
Goudgerand zilver! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Henk Kloepping   
woensdag, 13 oktober 2021
Jippie! Gewonnen!De zenuwen gieren de aanwezige Groningers door de keel: van de vijf kandidaten zijn er nog maar twee over - en wij zijn er bij!  27.392 mensen hebben gestemd op 5 verschillende molens. Zojuist zijn nummers 5, 4 en drie bekend gemaakt: 2869 stemmen naar Koenders Möl, 3881 stemmen naar Molen Johanna en 6110 stemmen naar Bovenmolen G in de Schermer. Omdat elke stem een euro waard is, staat er niemand met lege handen. Maar wie gaat nu die 75.000 euro winnen - wij, of De Otter?  Oeoeoeo.. gaat dat lukken...
Lees verder...
 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 29 - 32 van 406
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de avond verloopt vrijwel droog, al kan zeer lokaal wat lichte regen vallen. Ook gedurende de nacht blijft het op de meeste plekken droog en lokaal kan mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-