Tijdslijn 98 dagen (woe 30 nov 2022 ... don 25 aug 2022)
Welkom bij de MSMOG!
ANBI goedgekeurd!De Molenstichting Midden- en Oost-Groningen is een algemeen nut beogende instelling. Wij beheren tien grote en twee kleine molens in het hart van Groningen. De MSMOG hoort daarmee tot de grootste molenbezitters van de provincie Groningen.
 
OpenBadge
OpenBadge Issuer De MSMOG verzorgt eigen opleidingen. Deze worden afgesloten met examens en een certificaat. Geslaagden krijgen een OpenBadge. Met de OpenBadge kun je overal on-line laten zien en bewijzen dat je een opleiding met succes hebt afgerond.
 
Kleurplaten!
Wat is er nu leuker dan zelf een molen kleuren? Klik op het onderstaande plaatje en u komt op een pagina waar u van elk van onze molens een kleurplaat kunt vinden. De kleurplaten zijn indertijd nog gemaakt door wijlen Lammert Groenewold ter gelegenheid van het Groninger Molenweekend.
Twaalf molens - twaalf kleurplaten
 
Als het vriest in november, dan volgt er sneeuw in december.

Vind u onze webstek leuk?
Laat het weten via Facebook!

Wij hebben ook een eigen Facebook pagina. Volg ons!

Nieuws!
Nieuwe molengidsen! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Willy Baas   
vrijdag, 17 september 2021
Examen molengidsGert Hogendorf, Gerard Bontjer, Jan Wehrmeijer, Jacco de Maat en ondergetekende, 5 vrijwilligers van de Molenstichting Midden- en Oost-Groningen, zijn in oktober 2019 gestart met de cursus molengids bij Erfgoedpartners in Groningen. De cursus is modulair opgebouwd. De cursus zou al in september 2020 moeten zijn afgerond, maar Corona gooide roet in het eten.
Lees verder...
 
Mulder Hoetjer Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door het leerteam   
donderdag, 16 september 2021
Mulder HoetjerNa het examen komt onze leerling Bertus Hoetjer wat pips de trap af. "Wat een zwaar examen" zucht hij. Acuut trekken de bilspieren van instructeurs Van der Gaag en Klöpping aan. Hadden ze het dan mis gehad toen ze dachten dat Bertus er wel aan toe was? Het was altijd een prima leerling, het zou eigenlijk goed moeten gaan. Maar ja, je wéét het niet...
Lees verder...
 
Openings! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Vincent Mathlener   
vrijdag, 10 september 2021
Wijde Westerse WereldOm 04:00 uur zit ik al rechtop in bed: de dag van de openings is gekomen!  Vandaag openen we de Westerse Molen en het motorhuisje in Overschild, dat bij molen De Windlust staat.
Lees verder...
 
Stemt op de Dellen! Facebook LinkedIn Twitter
Geschreven door Activiteitencomnissie   
dinsdag, 7 september 2021
Askop zonder roedenMolen de Dellen is het gevlucht kwijt. En we komen geld tekort om de molen te herstellen. Maar u kunt ons helpen met het verwerven van fondsen - door op deze molen te stemmen. Dat is niet moeilijk en kost u niets, behalve een minuutje van uw tijd. En u kunt er zelfs nog een prijs mee winnen ook!

Hoe kan ik stemmen?

Lees verder...
 
<< Start < Vorige 9 10 11 12 13 14 15 16 Volgende > Einde >>

Resultaten 33 - 36 van 406
 
Wachtwoord kwijt?

Volgende belangrijke gebeurtenis

 Groninger Wind - (C) Buienradar

 
De weersverwachting van het KNMI: de avond verloopt vrijwel droog, al kan zeer lokaal wat lichte regen vallen. Ook gedurende de nacht blijft het op de meeste plekken droog en lokaal kan mist ontstaan.
 


Klik op de iconen
voor recente weerkaarten
-O-